Bij een eigen onderneming denken we vaak aan meer vrijheid, eigen ideeën en plannen volgen zonder door een ‘baas’ op de vingers gekeken te worden. Dit zijn slechts onderdelen van ondernemer zijn, maar denkt u ook aan de risico’s? Want bent u wel goed verzekerd? En aan welke verzekeringen moet u denken? Wij denken met u mee en hebben een aantal verzekeringen voor u op een rij gezet.

Ondernemersverzekeringen
Er zijn diverse ondernemersverzekeringen; van schade- en letsel-, tot conflictverzekeringen (met werknemers, leveranciers, overheid of zakenpartners) en verzekeringen omtrent de bedrijfshuisvesting, pensioen of oude-dag-voorziening en autoverzekering voor uw auto van de zaak. Maar welke verzekeringen zijn nu op uw onderneming van toepassing? En u wilt zich ook niet oververzekeren. Maak een goede inschatting van welke risico’s u loopt en welke verzekeringen echt nodig zijn.

Voorbereiden op onverwachte situaties
Objectief Hypotheken en Verzekeringen geeft u objectief en onafhankelijk advies over hoe u zich het beste kunt voorbereiden op onverwachte situaties. En dat is maatwerk, want iedere ondernemer is immers uniek. Om u een goed advies te kunnen geven, doorlopen wij samen met u een adviestraject.

Ondernemersrisico’s bespreken: het adviestraject
Tijdens het adviestraject bespreken wij de volgende stappen:

  • Welke algemene risico’s loopt u?
  • Wat zijn uw specifieke bedrijfsrisico’s?
  • Welke preventiemaatregelen bestaan er voor uw onderneming?
  • Wat zijn de algemene leveringsvoorwaarden?
  • Wilt u zich wel of niet verzekeren voor uw ondernemersrisico’s?

Wij zien door die bomen het bos
Begrijpelijk als u het overzicht niet meer ziet door al die verzekeringen en de mogelijkheden daarvan. Daarom helpen wij u hier graag bij. Na het adviestraject bekijken we immers welke ondernemersverzekeringen mogelijk én noodzakelijk zijn. Zodat u kunt bepalen welk risico u zelf wilt dragen of juist wilt verzekeren. Dat noemen wij met ‘Vol vertrouwen ondernemen’. 

Neem contact met ons op om dit samen met u in kaart te brengen.

Objectief Nijkerk kijkt vooruit.

Graag tot snel bij Objectief Nijkerk!
Groet, André en Bas

Pin It on Pinterest