Beste Hypotheekadviseur

voor de vierde keer op rij!

Voor de vierde keer op rij:
Beste Hypotheekadviseur volgens Independer!

Independer wil de financiële wereld verbeteren door verzekeringen transparant en betrouwbaar te laten zijn, zonder kleine lettertjes. Daarom vergeleken zij verschillende maatschappijen met elkaar. Zo ook Objectief hypotheken en verzekeringen. Wij kunnen met trots zeggen dat wij van Independer de titel ‘Beste Hypotheekadviseur’ van 2014, 2015, 2016 en 2017 in Midden-Gelderland ontvingen.

Helaas is Independer na 2017 gestopt met deze uitreiking dus heeft het bij deze laatste award moeten blijven. 

Advies keuze beoordeling namens onze klanten.

Naast de Independer beoordeling zijn wij ook bijzonder trots op onze beoordelingen via Advies Keuze.

 

Over de Independer awards voor beste Hypotheker…

Independer reikte de hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ uit in 25 regio’s. De winnende kantoren hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in hun regio, waarbij de kwaliteit is gemeten met reviews van klanten in de periode van 1 maart 2016 tot 1 maart 2017. Ook werden objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces meegenomen. Objectief hypotheken en verzekeringen ontving een beoordeling van 9,3. 

Beste hypotheekadviseur van 2014, 2015, 2016 en 2017
Objectief is bijzonder trots dat zij net als in 2014, 2015 en 2016 opnieuw de Independer Hypotheekprijs in ontvangst mochten nemen (in 2014, 2015, 2016 heette Objectief nog Stormfinance Nijkerk). Bas van den Berg: “We hebben inmiddels meer dan 275 positieve beoordelingen en dat geeft ons veel voldoening en energie. Wij doen er dan ook alles aan om het adviesproces te blijven verbeteren en om onze dienstverlening op hoog niveau te houden.” 

Objectief Hypotheken en Verzekeringen uit Nijkerk wint Independer hypotheek-publieksprijs ‘Beste kantoor 2017’ in de regio Gelderland-Midden

Op 16 maart 2017 heeft Independer de 25 regionale winnaars bekendgemaakt die de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2017’ hebben gewonnen. In de regio Gelderland-Midden is Objectief Hypotheken en Verzekeringen (voorheen Stormfinance Nijkerk) uit Nijkerk tot winnaar uitgeroepen. Het hypotheekadvies van dit kantoor heeft de beste prijskwaliteitverhouding in die regio.

Adviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, werden door hun klanten beoordeeld op www.independer.nl. Om in aanmerking te komen voor de prijs moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een Kwaliteitscheck (gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten) hebben ingevuld. Met deze check kunnen consumenten aan de hand van de vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle belangrijke onderwerpen met hen heeft besproken. Deze publieksprijs is gebaseerd op klantbeoordelingen tussen 1 maart 2016 en 1 maart 2017. 

independer hypotheekprijs beste kantoor 2017 - Gelderland-Midden

 

Ruud Martens, algemeen directeur Independer: “We hebben de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur in het leven geroepen om de branche transparanter te maken. De behaalde scores geven de consument duidelijk inzicht in de kwaliteit van de dienstverlening die verschillende hypotheekadviseurs bieden. Dat inzicht helpt de consument bij het kiezen voor het juiste advieskantoor. De prijs die deze adviseur gewonnen heeft is belangrijk omdat hij ermee kan aantonen dat zijn dienstverlening zeer goed op orde is.”

De hypotheekmodule van Independer is met 880 duizend bezoekers een van de best bezochte online locaties waar mensen zich oriënteren op een hypotheek. Via ‘Zoek adviseur’ kunnen consumenten snel en gemakkelijk de beste hypotheekadviseur in hun regio vinden. Consumenten lieten dit jaar alleen al 15 duizend beoordelingen achter. Het totaal aantal waarderingen ligt op bijna 95 duizend.

Meer informatie over de regionale winnaar staat op deze webpagina: 

https://www.independer.nl/hypotheekadviseur/info/awards/2017/regio-gelderland-midden.aspx

Independer is de grootste online aanbieder van verzekeringen en andere financiële producten. Wij willen dat consumenten deze producten met een gerust gevoel bij ons kunnen aankopen. Daarom helpen wij ze graag met het vergelijken en afsluiten ervan. Ook onderhandelen wij met banken en verzekeraars over de beste voorwaarden en de laagste premies. Daardoor kunnen wij onze bezoekers altijd de beste deals aanbieden. Bezoekers kunnen op onze site gratis verzekeringen en andere financiële producten vergelijken. Voor klanten die rechtstreeks via onze site een verzekering afsluiten, ontvangen we een vergoeding. Vanaf 1 januari 2012 heeft Achmea een meerderheidsbelang in Independer.nl. Independer.nl ontleent haar bestaansrecht aan het objectief vergelijken van financiële producten. Onze Raad van Toezicht waakt ervoor dat dat zo blijft. Zie ook www.independer.nl en weblog.independer.nl. Geïnteresseerd in persberichten van ons? Volg ons persaccount op Twitter. Of volg ons op  Facebook of Google+. 

 Vier eervolle vermeldingen op de Independer websites: 

https://www.independer.nl/hypotheekadviseur/info/awards/2017/regio-gelderland-midden.aspx
https://www.independer.nl/hypotheekadviseur/info/awards/2016/regio-gelderland-midden.aspx
https://www.independer.nl/hypotheekadviseur/info/awards/2015/regio-gelderland-midden.aspx
https://www.independer.nl/hypotheekadviseur/info/awards/2014/regio-gelderland-midden.aspx

 

Pin It on Pinterest