Een huis gekocht? Gefeliciteerd! U bent vast al bezig met de voorbereidingen voor de inrichting van uw nieuwe huis. Welke kleuren komen op de muur, houdt u de huidige vloer erin of gaat u toch voor een nieuwe vloer. Dat zijn natuurlijke de leukste zaken om mee bezig te zijn, want u wilt van uw nieuwe huis een thuis maken. En dat is heel logisch. Een eigen identiteit creëren waar u fijn thuiskomt en waar u een mooie toekomst tegemoet gaat.
Maar… toch moet u meer regelen dan dat. Heel belangrijk: Verzekeringen! En hier kunnen wij van Objectief u bij helpen. Wij denken met u mee en regelen de verzekeringen voor u. Objectief ontzorgt. Het is fijn voor u wanneer u veel aan uw hoofd heeft, dat u een vertrouwde partij in de buurt heeft die u helpt bij onder andere de verzekeringen.

Verplichte verzekeringen koophuis.
De volgende verzekering dient u zeker geregeld te hebben. Het is een groot bedrag dat u gaat lenen van uw bank en hier wil de bank ook zekerheid voor terug, dat u naast het betalen van uw hypotheek, u ook uw huis goed verzekerd. Denk hierbij aan een woonverzekering. Deze verzekering is een combinatie van de volgende verzekeringen:

  • Inboedelverzekering
  • Opstalverzekering

De opstalverzekering dekt schades door bijvoorbeeld brand, storm of inbraak. Met de inboedelverzekering verzekert u alle spullen in uw woning. Denkt u hierbij aan uw meubels, maar ook aan audioapparatuur, het servies en uw sieraden.

Maar denkt u ook aan een glasverzekering? Een glasverzekering sluit u extra af bij een woonverzekering. Glas is namelijk meestal niet standaard meeverzekerd. Hier dient u zich dus apart voor te verzekeren als u uw glasschade vergoed wilt krijgen. Een glasverzekering sluit u af voor eventuele schade aan de ramen van uw woning. 

Maar er is méér…
Stel, u bent gezellig met uw kinderen op bezoek bij vrienden en pats de bal komt tegen de bril van uw vriend aan en zijn bril is stuk. Het was wel een goede ‘Stift’ waarmee Dennis Bergkamp ook vele malen heeft gescoord. Maar helaas… het was uw kind die deze bal trapte. Bent u voor deze schade verzekerd? Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die u per ongeluk in het huis van een ander veroorzaakt, maar ook letselschade. Mocht uw zoon of dochter voor profvoetballer door willen gaan :).

Wilt u zeker zijn dat u aan alles heeft gedacht? In en om uw huis, bij vrienden, in de auto, op het werk of op vakantie? Dan stellen wij met u een verzekeringspakket samen.

Overzicht in uw verzekeringen? Of een uitgebreider pakket?
Maak dan een afspraak met onze verzekeringspecialist André. Vanwege onze kennis en het daardoor bijkomende voordeel bij combinaties, ontvangt u de best bij u passende schadeverzekeringen. Inclusief al onze extra services.

Objectief Nijkerk kijkt vooruit!

Graag tot snel bij Objectief Nijkerk.
Groet,
André en Bas

Pin It on Pinterest