U bent als ondernemer gestart om te kunnen doen waar u goed in bent. Dit is natuurlijk een droom die uitkomt! Maar heeft u ook alles geregeld voor als het wat minder gaat of wanneer u arbeidsongeschikt raakt?

Er wordt vaak geroepen dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering duur is en dat men hier geen geld voor heeft. Wij begrijpen heel goed dat u als ondernemer al veel kosten heeft, maar wat als u wat overkomt en u geen AOV heeft?
Het geeft u zelf ook een fijner gevoel dat u goed verzekerd bent. Maar geen paniek, wij helpen u verder. 

Wat kost een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Dit is per ondernemer verschillend. De premie van een AOV is afhankelijk van een aantal factoren zoals:

  • Beroep
  • Inkomen
  • Leeftijd

Mede om deze reden is het voor u prettiger om dit eerst met onze adviseur te bespreken. Deze verzekering kunt u via internet afsluiten, maar bent u dan wel écht goed verzekerd zoals u in gedachten heeft? En staat u niet voor verrassingen wanneer er echt iets gebeurt? Laat dit goed voor u uitzoeken en nakijken. Neem geen overhaaste beslissingen.

Gevolgen als u geen AOV afsluit?

Jazeker zijn er gevolgen. Als u als ondernemer geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt, heeft dit grote gevolgen voor uw inkomen en mogelijk zelfs voor uw onderneming. 

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering dekt u de financiële risico’s. Wel moet u bekijken welke financiële risico’s u gedekt wilt hebben en welke gedekt kunnen worden. Het is toch veel prettiger te weten dat als u arbeidsongeschikt raakt, u wel gewoon een maandelijks bedrag ontvangt. Dan hoeft zich daar geen zorgen over te maken. U kunt dan zorgeloos herstellen en hopelijk in de toekomst weer aan de slag.

Advies op maat door #objectiefnijkerk

Wij kijken altijd naar de totale situatie (zakelijk en privé) om samen met u in te schatten wat wel en niet van belang is om te verzekeren. Op deze manier geven wij echt advies op maat.
Meer informatie of een afspraak maken? Neem contact met ons op. 

Objectief Nijkerk kijkt vooruit.

Groet,
Objectief Nijkerk

Pin It on Pinterest