In maart nam het aantal hypotheekaanvragen met bijna een derde toe, in vergelijking tot februari vorig jaar, ondanks de Corona-crisis. Dit komt mede doordat er voor het eerst in lange tijd weer een rentestijging aan zit te komen.

Op de hypotheekmarkt lijkt de Corona-crisis nog weinig impact te hebben. Afgezien van enkele minimale stijgingen, de laatste twee weken, zijn de rentes nog steeds lager dan ooit. Ondanks de grote onzekerheid, zijn zowel mensen die de hypotheek oversluiten, als huizenkopers nog steeds volop actief op de huizenmarkt. 

Wij blijven objectief kijken 

In welke situatie u zich ook bevindt, wij kijken naar wat bij uw financiële situatie past. Wij leggen u uit of de hypotheek die u nodig heeft bij uw inkomen past. Daarbij volgen wij een stappenplan. 

Uw hypotheekadvies delen wij op in vijf stappen:

1.     Inventariseren
2.     Analyseren
3.     Onze motivatie
4.     Onze bemiddeling en uw hypotheek afsluiten
5.     Ons beheer en de nazorg

Bij het inventariseren van uw situatie brengen wij uw huidige financiële positie in kaart. Van belang zijn zaken zoals netto besteedbaar inkomen, pensioen, gezinssamenstelling, vermogen en de door u getroffen voorzieningen, zowel privé als bij uw werkgever. Dit is ook hét moment om uw (toekomstige) wensen kenbaar te maken.

Scherp financieel advies is niet gebonden aan één of meerdere geldverstrekkers, wij kunnen ze allemaal bieden. Wij bekijken per klant, welke bank de beste voorwaarden en beste rente heeft. Iedere situatie is anders en iedereen heeft andere voorkeuren. Samen kijken we naar de beste oplossing. 

De kwaliteitscheck via Independer

Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van ons hypotheekadvies wordt gemeten. U kunt de meningen over ons hypotheekadvies daarom bekijken, maar ons hypotheekadvies ook zelf beoordelen via de onafhankelijke kwaliteitscheck van Independer.

Een goed advies omvat meer dan een hypotheek afsluiten na het vergelijken van rentes en voorwaarden.

Wij helpen u graag om uw wensen en persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarna gaan we voor u op zoek naar de best passende hypotheek, voor nu en in de toekomst!

Afspraak maken? Klik hier.

Graag tot snel!

Groet,
Objectief Nijkerk

Pin It on Pinterest