Groen, geel, oranje, rood! Het lijkt wel een verkeerslicht op dit moment. Voor nu staat Nederland op rood. Dit houdt in dat wij een risicoland zijn voor andere landen. Wat betekent dit nu voor de reizigers? In deze blog vertellen wij u er meer over. 

Wat nu?

Heel begrijpelijk dat u deze vraag stelt. Omdat ons land nu op rood staat wil dat niet zeggen dat u niet op vakantie kunt gaan in het buitenland. Dat ligt aan de vakantiebestemming. Bent u welkom in uw vakantieland, dan zult u te maken krijgen met een aantal regels.  Bekijk het advies van uw reisbestemming hier.
Als u aan die regels voldoet, kunt u gewoon vakantie vieren en is er niets aan de hand.

En uw verzekering? Hoe zit dat? 

Heeft u al een reis geboekt en gaat het betreffende land net voor vertrek op oranje of rood, neem dan contact op met uw reisorganisatie. Gaat u namelijk toch, dan biedt de reis-/annuleringsverzekering doorgaans geen dekking voor Corona gerelateerde zaken. 

Als u nu een vakantie boekt, adviseren wij u goed te kijken wat de polisvoor­waar­den zijn van uw reisverze­ke­ring, want elke verzeke­raar gaat daar anders mee om. Naast de voorwaarden hebben de meeste verzekeraars ook op hun site de laatste informatie staan over hoe zij met de verzekering en het Coronavirus omgaan. Let naast de polisvoorwaarden van uw reisverzekering ook op de voorwaarden van de reisorganisatie. Soms kunt u uw vakantie wijzigen of kosteloos annuleren bij bepaalde Covid-19 voorwaarden.  

Denkt u naast een reisverzekering ook aan een annuleringsverzekering?

Een annuleringsverzekering is namelijk ook belangrijk als u op vakantie bent. Mocht u uw reis niet verder voort kunnen zetten door een ernstige gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld een ongeval, ziekte of overlijden van uzelf of een familielid in de 1e of 2e graad dan krijgt u in de meeste gevallen het deel van de niet genoten reisdagen vergoed. Maar ook dit hangt af van de soort verzekering en verzekeraar. Laat u dus goed informeren.  

Welke service ontvangt u wanneer u uw particuliere schadeverzekeringen bij Objectief afsluit?

  • Wij ontzorgen u door veranderingen continu in de gaten te houden.
  • Wij zorgen dat uw verzekeringspakket op maat blijft en passen deze, indien nodig, aan.
  • Dankzij onze kennis adviseren wij u over wat de mogelijkheden zijn en zijn wij op de hoogte van de ‘kleine lettertjes’.
  • U ontvangt gemak door als totaalrelatie uw schadeverzekeringen in één pakket bij ons af te sluiten met daarbij uw vaste aanspreekpunt.
  • Wij zijn onafhankelijk van verzekeringsmaatschappij en kunnen daardoor altijd de best bij u passende schadeverzekeringen afsluiten.
  • Wij begeleiden u in het schadeproces.
  • U heeft bij ons altijd een persoonlijk contact.

Meer informatie of een afspraak maken over uw verzekeringen?

Neem contact met ons op.

Graag tot snel!

Groet,

Objectief Nijkerk
Hypotheken & Verzekeringen

Pin It on Pinterest