Ondanks dat er versoepelingen zijn, verkeren we nog midden in de Corona crisis. Naast dat het natuurlijke een verschrikkelijke ziekte is, zijn er in de economie ook behoorlijke problemen ontstaan door de intelligente lockdown. 

Mensen zitten zonder werk, vakanties die wellicht niet door kunnen gaan door een lockdown op hun vakantiebestemming, of zorgbehandelingen die uitgesteld worden. 

Uw rechtsbijstandverzekering kan u wellicht helpen.

Wat kan uw rechtsbijstandverzekering voor u betekenen?

Een rechtsbijstandverzekering is een verzekering die hulp en advies biedt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld als u ontslagen wordt, omdat het bedrijf waar u werkt gaat reorganiseren. Of als u er niet uitkomt met een tegenpartij die het product niet geleverd heeft en u uw geld niet terugkrijgt. 

Een eenvoudig geschil kunt u onderling nog oplossen, maar bij ingewikkelde problemen kan juridische bijstand nodig zijn. 

Zo zitten veel mensen met vragen zoals: 

  • Hoe zit het met uw rechten-plichten qua werken? 
  • Wat als u zonder werk komt te zitten?
  • Welke rechten heeft u als uw vakantie niet kan doorgaan als gevolg van het Coronavirus? 
  • Kunt u uw geld terugkrijgen als uw vlucht is geannuleerd?
  • Uw reisorganisatie biedt alleen een voucher en eist zelfs dat u het restantbedrag betaalt. Mag dit zomaar?
  • De aankopen die u heeft gedaan niet geleverd worden. 
  • Of de zorgbehandelingen die uitgesteld worden. Nu duurt uw herstel wellicht langer. Wie betaalt de schade over die langere periode?

Objectief Hypotheken en Verzekeringen helpt u graag met deze vraagstukken en ondersteunt u wanneer u aanspraak maakt op uw verzekering. Een verzekering is er om gebruik van te maken, wanneer u deze het hardste nodig heeft.

Maar let op: een rechtsbijstandverzekering biedt geen dekking voor lopende conflicten of geschillen. Als u dan pas een verzekering afsluit, heeft u geen recht op hulp daarbij. 

Alles onder één dak?

Al uw schadeverzekeringen kunt u afsluiten via Objectief Hypotheken en Verzekeringen. Vanwege onze kennis en het daardoor bijkomende voordeel bij combinaties, ontvangt u de best passende verzekeringen. Inclusief al onze extra services.

Neem contact met ons op voor een kennismaking
Afspraak maken? Klik hier.

Graag tot snel!

Groet,
Objectief Nijkerk

Pin It on Pinterest