Yes! Het is weer vakantiegeld tijd! Maar hoeveel ontvangen we eigenlijk? Het vakantiegeld is voor de meeste mensen 8% van het brutoloon van het afgelopen jaar (mei tot mei). Let wel op dat dit het bruto vakantiegeld is. Sowieso blijft toch altijd leuk als u wat extra’s ontvangt!

Heeft u er al over nagedacht wat u gaat doen met het vakantiegeld?

Het wordt dan wel vakantiegeld genoemd, maar u bent vrij om het te besteden aan wat u zelf wilt. Wij geven u een aantal tips.

Haal meer uit uw vakantiegeld!

U kunt met uw vakantiegeld bijvoorbeeld een lening aflossen of in ieder geval een deel daarvan. Maar u kunt het ook gebruiken om een financiële buffer op te bouwen. Dat wanneer er wat stuk gaat, u niet direct in de stress hoeft te schieten omdat er geen geld is. Het is sowieso verstandig om te allen tijde spaargeld te hebben waarmee u in de toekomst ook onverwachte kosten en uitgaven opvangt.

Stukje hypotheek aflossen

De spaarrente en hypotheekrente zijn op dit moment erg laag. Maar toch is de hypotheekrente een stuk hoger dan de spaarrente. Dit betekent doorgaans dat u meer geld kwijt bent aan uw hypotheekrente dan dat u aan spaarrente ontvangt. Het levert u bijna altijd financieel voordeel op als u een stuk van uw hypotheek aflost. Informeer wel van tevoren de mogelijkheden en ons advies hierover.

Lekker vakantie vieren!

Dat kunt u natuurlijk ook gewoon doen. Na ruim een jaar thuis te hebben gezeten begrijpen wij heel goed dat u gewoon even weg wilt. Boek dan lekker uw vakantie, ontspan en GENIET! Vergeet niet aan uw reisverzekering te denken.

Meer informatie of een afspraak maken omtrent uw hypotheek of verzekeringen?

Wij vinden het belangrijk dat u goed en duidelijk bent geïnformeerd over de mogelijkheden rondom hypotheek en verzekeringen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
Afspraak maken? Klik hier.

Graag tot snel!

Groet,

Objectief Nijkerk
Hypotheken & Verzekeringen

Pin It on Pinterest