Wij staan voor goede prijs en kwaliteit en dat is bekroond met twee mooie cijfers op Independer en Advieskeuze. Maar waarom zijn wij daarbij aangemeld en wat maakt ons het beste hypotheekkantoor van Gelderland-Midden?
Wij vertellen hier graag meer over.

Independer en Advieskeuze
Objectief Hypotheken & Verzekeringen is aangemeld bij ‘Independer’ en ‘Advieskeuze’, zodat mensen die op zoek zijn naar een adviseur (die goed en eerlijk advies geeft) bij ons terechtkomen. Het is een bekend online platform, waar veel mensen naar kijken en op zoeken. Het is vergelijkbaar met ‘Zoover’ alleen gaat het dan om financieel inzicht in plaats van vakanties. 

Hoe wij beoordeeld worden?
Independer-bezoekers geven ons kantoor gemiddeld een 9,0 en Advieskeuze zelfs een 10! Het klantcijfer is het gemiddelde cijfer dat alle klanten hebben gegeven voor onze dienstverlening.

Een goede dienstverlener vinden is niet altijd makkelijk. Independer en Advieskeuze.nl helpen de consument de juiste dienstverlener te vinden. Op deze website worden betrouwbare kantoorgegevens en klantreviews getoond van dienstverleners in de buurt.

Dankbaar maar oog voor de klant.
Wij zijn erg blij met deze cijfers, maar hier gaat het voor ons natuurlijk niet per se om. Wij vinden het belangrijk dat, wanneer een klant een hypotheek en/of verzekeringen bij ons afsluit, het bij hun persoonlijke financiële situatie past. Voor nu maar ook voor in de toekomst. Het ontvangen van een goed advies is erg belangrijk voor de klant. Een hypotheek neemt u bijvoorbeeld voor jaren mee en de klant wil ook zeker zijn van zijn verzekeringen. Dus het is belangrijk dat deze past. Want wat zit er eigenlijk allemaal in een verzekering en wat niet? En hoe vaak weet u of u aanspraak kunt maken op een verzekering?

Dat zijn vragen waar wij antwoord op hebben en anders zoeken we het voor de klant uit. Dat is ook onze kracht… Service van begin tot eind.

Dit zeggen klanten op Independer over ons…

“Prima service” (geschreven op 25 juni 2020). Cijfer: 9,0Complete dienstverlening, attente omgang en duidelijk advies.“10+” (geschreven op 19 juni 2020). Cijfer: 10,0Wij hebben een huis verkocht en een ander huis gekocht. Objectief heeft voor ons de financiering en verzekeringen geregeld. Ze denken goed mee, zijn gedreven, vakkundig en betrouwbaar. Heel fijn om mee samen te werken.

Dit zeggen klanten op Advieskeuze over ons …

Al meerdere malen gebruik gemaakt van Objectief. Dit keer hebben wij zowel met Bas als André te maken gehad. Beide heren zijn behulpzaam, goed bereikbaar en hebben engelengeduld. We kunnen niet anders zeggen dan weer een topservice. Verzekering, 14-03-2020

Melanie heeft onze schade uitstekend afgehandeld! Snelle service! Verzekering,10-03-2020.

Vergelijk hypotheken, verzekeringen en meer!
Éen vast aanspreekpunt voor al uw financiële zakenWij hechten heel waarde aan persoonlijk contact. Daarom heeft u bij ons één vast aanspreekpunt. In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw situatie en wensen. Zo selecteren wij het financiële product dat het beste aansluit op uw persoonlijke situatie.

Als onafhankelijk adviseur werkt Objectief Nijkerk Hypotheken en Verzekeringen samen met vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeraars. Zo kunnen wij alle aanbieders voor u met elkaar vergelijken en nemen wij u veel werk uit handen.

Onafhankelijk en objectief hypotheek- en verzekeringsadvies

Wij staan voor persoonlijke aandacht en bieden u de zekerheid de best passende financiële oplossing

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Afspraak maken? Klik hier.

Graag tot snel!

Groet,

Objectief Nijkerk
Hypotheken & Verzekeringen

Pin It on Pinterest