U heeft een andere woning gezien. Een woning die veel beter bij uw woonsituatie van nu en de toekomst past. Dan wilt u natuurlijk graag weten wat u aan hypotheek kunt lenen en welke hypotheek u kunt afsluiten na het verrekenen van de eventuele overwaarde van uw huidige woning.

Of bent u een starter? En wilt u voor het eerst een woning kopen? Dat is leuk én spannend. Dan wilt u natuurlijk weten of u een hypotheek kunt krijgen.

Als het gaat om hypotheken dan is het belangrijk dat de woonlasten goed te betalen zijn. U wilt naast het betalen van uw hypotheek ook nog leuke dingen kunnen doen. En ook niet direct in de stress hoeven schieten als u bijvoorbeeld een financiële tegenvaller krijgt.

U kunt gerust een huis kopen wanneer u weet waar u aan toe bent

Wij geven u alle inzichten om de juiste keuze maken voor een huis en uw toekomst.
Tijdens ons eerste gesprek vertellen wij u wat u kunt lenen en ontvangt u van ons een eerste indicatie van uw maandlasten. Wij leggen u uit of de hypotheek die u nodig heeft bij uw inkomen past. Daarnaast ontvangt u handige tips en nuttige informatie en hoort u waar u op moet letten bij het afsluiten van een hypotheek.

De kosten voor dit eerste gesprek betalen wij voor u!

Het ontvangen van een goed hypotheekadvies is erg belangrijk. Een hypotheek neemt u namelijk jaren mee, dus u wilt graag dat deze bij u past. Kies daarom voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Wij informeren goed over uw mogelijkheden.

Wanneer u met ons wilt samenwerken, stellen wij een overeenkomst voor u op waarin staat uitgelegd hoe het vervolgtraject rondom het hypotheekadvies eruit komt te zien. Na ondertekening van de overeenkomst gaat onze samenwerking officieel van start.

Vrijblijvende afspraak maken? Klik hier.

Objectief kijkt vooruit!

Groet,
Objectief Nijkerk

Pin It on Pinterest