Wij vertellen u er in deze blog meer over

Dat de hypotheekrente stijgt dat is niet te missen. We zien het elke dag op het nieuws voorbijkomen. In het begin van 2022 waren er ook wel stijgingen, maar niet zo fors als dat nu het geval is. Wij begrijpen dan ook heel goed dat u vragen heeft over de hypotheekrente. Want wat betekent dit voor u als huizenkoper- of verkoper?

Hieronder een overzicht hypotheekrente van de afgelopen 5 jaar.

Gaan de huizenprijzen stijgen of juist niet?

Er is in verschillende media een huizenprijsstijging voorspelt voor dit jaar, echter wat wij op dit moment zelf merken is dat er al veel minder overboden wordt en soms zelfs weer onder de vraagprijs woningen verkocht worden. 

Welke gevolgen kan dit hebben?

Waar u in het begin van dit jaar veel meer met uw jaarinkomen kon lenen, zal dit nu minder zijn door de stijgende rente. Dit betekent dat er wellicht naar andere mogelijkheden gekeken dient te worden. Voor een starter kan dit wellicht een starterslening betekenen en voor bestaande hypotheken kan er gekeken worden of er een meeneemregeling mogelijk is. 

Objectief Hypotheken & Verzekeringen!

Dus wees niet getreurd. Wij hebben niet voor niets het woord ‘Objectief’ in onze naam. Dit betekent dat wij Objectief kijken en ook blijven kijken. Wij kijken naar uw leefsituatie en uw inkomens. Wij kijken wat er mogelijk is en wat bij u past. Voor nu en in de toekomst. Want naast wonen in een mooie woning wilt u toch ook nog graag leuke dingen blijven doen. 

Meer informatie of een afspraak maken voor advies over uw hypotheek en/of verzekeringen?

Wij willen het graag voor u in kaart brengen en bekijken daarmee ook direct of de hypotheek en/of verzekeringen passen bij uw huidige leefsituatie.

Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Graag tot snel!

Groet,

Objectief Nijkerk
Hypotheken & Verzekeringen

Pin It on Pinterest