De Corona-crisis zorgt voor veel onzekerheid. Ook op financieel gebied. Veel mensen bellen ons met vragen over hun hypotheek en hun verzekeringen. 

Voor sommige mensen, bedrijven en zzp’ers is het lastig om het hoofd boven water te houden. De rijksoverheid heeft hiertoe een aantal maatregelen getroffen om organisaties financieel te ondersteunen. Op de website van de rijksoverheid vindt u veel antwoorden op financiële vragen.

Geen werk door de corona crisis? 

Zit u door de Corona crisis thuis en mag u niet aan het werk? Wij begrijpen heel goed dat u zich zorgen maakt over onder andere het betalen van uw hypotheek en uw verzekeringen. Wij zien diverse banken en verzekeraars nu aan het oriënteren, informeren en bekijken om klanten te hulp te schieten waar mogelijk. 

Hypotheekrente 

Op dit moment wordt er veel gesuggereerd over de hypotheekrente. Het klopt dat er een aantal banken hun hypotheekrente verhoogd hebben. Maar lang niet allemaal. En het is ook niet zeker of dit wel of niet zal gaan voortzetten. Ook wij moeten dit afwachten. Want niemand weet hoe de situatie zich de komende tijd zal ontwikkelen. Laat u in ieder geval niet gek maken door de media. 

Wij werken graag met u samen

Voor een goede samenwerking hebben wij wel uw hulp nodig. Wij gaan er dan ook van uit dat u ons juist en volledig informeert over uw (financiële) situatie. Dat is in uw eigen belang. Objectief Hypotheken en Verzekeringen helpt u graag met alle vragen die u heeft over uw hypotheek en verzekeringen. Mocht u vragen hebben stuur dan uw vraag door naar info@objectief.nl.

,,Wij zullen het maximaal mogelijke doen om onze klanten door deze moeilijke periode te helpen. Het is belangrijk dat we met zijn allen vooral rustig blijven, alert zijn en niet in paniek raken. Het is voor iedereen afwachten, de situatie kan volgende maand weer totaal anders zijn.’’ 

Denk om elkaar en blijf gezond!

Groet, 
Objectief Nijkerk

Pin It on Pinterest