Een foutje of ongelukje overkomt iedereen wel eens. Wanneer het ongelukje iets groter is dan voorzien kan dit behoorlijk in de papieren gaan lopen. Om dit te voorkomen zijn er verzekeringen die dit risico afdekken. Maar welke verzekering dekt wat? En welke dekkingen overlappen elkaar? 

Om vervelende situaties de baas te kunnen zijn bieden wij verschillende verzekeringspakketten aan. Welke pakket hangt af van uw persoonlijke situatie. Niet elke verzekering past bij iedereen of is op iedereen van toepassing. Wij stellen samen met u een passend verzekeringspakket samen. 

Alle verzekeringen onder één dak

Al uw schadeverzekeringen kunt u afsluiten via Objectief hypotheken en verzekeringen. Vanwege onze kennis en het daardoor bijkomende voordeel bij combinaties, ontvangt de best passende schadeverzekeringen. Inclusief al onze extra services.

Welke service ontvangt u wanneer u uw particuliere schadeverzekeringen bij ons afsluit?

  • Wij zorgen dat uw verzekeringspakket op maat blijft en passen deze, indien nodig, aan.
  • Dankzij onze kennis adviseren wij u over wat de mogelijkheden zijn en zijn wij op de hoogte van de ‘kleine lettertjes’.
  • U ontvangt gemak door als totaalrelatie uw schadeverzekeringen in één pakket bij ons af te sluiten met daarbij uw vaste aanspreekpunt.
  • Wij zijn onafhankelijk van verzekeringsmaatschappij en kunnen daardoor altijd de beste bij u passende schadeverzekeringen afsluiten.
  • Wij begeleiden u in het schadeproces.
  • U heeft bij ons altijd een persoonlijk contact.

Objectief Hypotheken en Verzekeringen helpt u graag met alle vragen die u heeft over verzekeringen en ondersteunt u wanneer u aanspraak maakt op uw verzekering. Een verzekering is er om gebruik van te maken wanneer u deze het hardste nodig heeft.

Vrijblijvende afspraak maken? Klik hier.

Objectief kijkt vooruit!

Groet,
Objectief Nijkerk

Pin It on Pinterest