Als ondernemer wilt u bezig zijn met ondernemen. Daar hoort ook verzekeren bij. Eén van die verzekeringen is een aansprakelijkheidsverzekering. Hoe zorgvuldig u ook werkt, u kunt altijd te maken krijgen met een schadeclaim. U bent niet alleen aansprakelijk voor uw eigen handelen, maar u bent ook verantwoordelijk voor de schade die uw eventuele werknemers veroorzaken. Wel zo fijn als u dan goed verzekerd bent.

Wat houdt een aansprakelijkheidsverzekering precies in?
Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven dekt de schade die kan ontstaan wanneer u tijdens uw werk schade aan een ander toebrengt. Dit is de zogenaamde zaakschade en letselschade.

Is dat genoeg? Want naast de aansprakelijkheidsverzekering bieden wij ook o.a. de beroepsaansprakelijkheidsverzekering aan.
De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de vermogensschade die u aan derden toebrengt door de uitoefening van uw beroep. 

Weet dus goed waarvoor u verzekerd bent en sluit niet zomaar wat af op het internet, maar laat u zich goed informeren voordat u straks te veel geld betaalt en wellicht onderverzekerd bent.

Kan Objectief Hypotheken en Verzekeren mijn zakelijke verzekeringen overnemen?
Ja, dat kan! Belangrijk is dat u een adviseur heeft die u hierbij helpt. Iemand die u een meerwaarde biedt dankzij zijn kennis en ervaring. André Knevel van Objectief Hypotheken en Verzekeringen kan deze meerwaarde voor u zijn. Objectief kan uw verzekeringen dus van u overnemen, maar wil dit niet zonder er kritisch naar te hebben gekeken. Samen met u wordt een risico-inventarisatie gemaakt. De te verzekeren risico’s worden beoordeeld, maar ook de andere risico’s die u in uw onderneming loopt. Zo worden onder andere de algemene leveringsvoorwaarden en de betalingscondities van uw onderneming besproken. 

Objectief Nijkerk kijkt samen met u vooruit.
Objectief Hypotheken en Verzekeringen vindt het belangrijk om samen met u te kijken naar de risico’s die u loopt met uw onderneming. Alle mogelijkheden en noodzakelijkheden worden hierbij besproken, zodat u kunt bepalen welk risico u zelf wilt dragen of juist wilt verzekeren. Klik hier voor meer informatie of om contact op te nemen.

Groet,
Objectief Nijkerk

Pin It on Pinterest